Stöd och matchning

ABL_STOMStöd och matchning är en tjänst för dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du kan ta del av tjänsten. Du har i så fall möjlighet att utan kostnad få hjälp med ditt arbetssökande av oss på ABL Konsult.

Vi ser till att du får drivkraft och motivation, likväl som praktiska kunskaper om vägar till arbete. Vi hjälper dig med CV och personligt brev, hjälper dig hitta dolda jobb, ger dig stöd i kontakt med arbetsgivare och vässar dig inför anställningsintervjun. Du har även möjlighet att ta del av våra seminarier, studiebesök och i vissa fall även kortare utbildningar.

Vi tror på flexibla och individuella lösningar, där steget till ditt nya jobb eller utbildning bygger på dina meriter, erfarenheter och intressen. Hos oss har du alltid din egna personliga handledare/coach som hjälper dig på vägen mot din nya karriär. Genom att lyssna på dina önskemål kan vi tillsammans sätta upp gemensamma mål och ge dig det stöd du behöver. Berätta för oss vad du vill göra, så hjälper vi dig nå dina mål!

Läs mer >>